Retourneren Of Annuleren
 

Wanneer mag iets retour?

Voorwaarden voor retourneren

Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen?

Hoelang duurt de verwerking van mijn retourzending?

Retourprocedure en adres

Annuleringen van bestellingen

Modelformulier voor herroeping

 

 

Wanneer mag iets retour?

Wij accepteren retourzendingen conform de wet 'Kopen of afstand'. Dit betekent dat na de zichttermijn van 14 dagen de koop definitief is gesloten. Je besluit dus pas om definitief te kopen als je voor 100% tevreden bent. Als je gedurende de zichttermijn van 14 dagen om welke reden dan ook het artikel toch niet wilt nemen, dan is het mogelijk om volgens de onderstaande instructies en voorwaarden het artikel aan ons te retourneren. 
NB. Genoemde zichttermijn is geen gebruikstermijn. 
 

 

Voorwaarden voor retourneren

Voor geleverde producten geldt: slechts ongebruikte goederen, compleet in originele staat en voor zoverre mogelijk in originele onbeschadigde verpakking, aan ons geretourneerd, zullen in aanmerking komen voor volledige restitutie.

De verantwoordelijkheid en de kosten van het retour zenden komen voor jouw rekening, tenzij (in geval van gebreken) anders overeengekomen. Ongefrankeerde stukken worden evenals goederen zonder afzender door ons geweigerd. 
 


 

Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.  
 

 

Hoelang duurt de verwerking van mijn retourzending?

Dit duurt vaak enkele werkdagen. Wanneer je een product retour stuurt wordt je geld (aankoopbedrag) zo snel mogelijk teruggestort of ontvang je een nieuw product, afhankelijk van de afspraak die je met ons maakt. Om je retour zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat je de retour procedure volgt.

''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

 


Retourprocedure en adres

Voorzie het artikel van de factuur-pakbon of kopie bestelling mail en zorg dat het artikel volledig (incl. alle bijgeleverde accessoires, e.d.) en in ongebruikte en onbeschadigde staat naar ons wordt toegezonden.
Wij verzoeken je om je gegevens stevig aan het pakket te bevestigen. Zonder complete gegevens kan je retour niet verwerkt worden! Vermeld ook uw IBAN (bank)rekeningnummer. Het aankoopbedrag zal per omgaande teruggestort worden op je rekening.

Retourzendingen kunnen verstuurd worden naar:

Van der Wielen Kachels B.V.
Kelvinstraat 14
6601 HE Wijchen

Uw retour kan je ook, na afspraak, op bovenstaand adres afgeven. Zo voorkomt u onnodige verzendkosten.

 

 

Annuleringen van bestellingen

Wij streven er naar je bestelling direct te verwerken. Indien aankopen geannuleerd worden vóór verzending, dan worden eventueel gemaakte kosten aan u doorberekend, zoals o.a. rij- en vervoersklaar maken van het pakket, reserveringskosten, speciale bestellingen, etc.
Indien aankopen geannuleerd worden tijdens de verzendprocedure kunnen wij deze uitsluitend als retour behandelen. U dient er rekening mee te houden dat een groot deel van de bestellingen geheel automatisch wordt verwerkt. Dit betekend dat uw goedgekeurde bestelling (na ontvangst betaling) veelal binnen enkele minuten al in het distributieproces zit. Deze bestelling kan dan niet meer worden tegengehouden. Je kan deze volgens de normale procedure retour sturen. 
 

 

Modelformulier voor herroeping

Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer je de overeenkomst wilt herroepen. De blauwe tussen haakjes genoemde tekst dient door jou vervangen te worden, door hetgeen wat op jouw situatie van toepassing is. Van der Wielen Kachels B.V.
Kelvinstraat 14
6601 HE Wijchen

Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]
de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]
de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst],
herroep. 


Besteld op/ontvangen op* (datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten) 


[Uw naam] 


[Uw adres] 


[Je handtekening](alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

 

© 2015 - 2024 Tuinhaarden & Terraskachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel